Boosterpumpe der sikrer et stabilt vandtryk​

Hos Trium har vi blandt andet specialiseret os inden for konstruktion og fremstilling af pumper, og vi kan derfor blandt andet levere en boosterpumpe, der dækker dine behov.

I høje bygninger er der som regel et ønske om et konstant vandtryk. Det kan for eksempel være i større beboelsesejendomme, på hospitaler og på hoteller. Her kan vores boosterpumpe være en oplagt løsning, så vandværkstrykket kan boostes, hvilket er en særlig stor fordel, når der er en stor vandefterspørgsel.

Med vores boosterpumpe kan du altid sikre et komfortabelt og tilfredsstillende tryk på vandet. Vores pumpeløsninger er altid både solide og driftssikre, og samtidig er de både økonomiske og effektive. Pumperne bliver bygget af 100 % bæredygtige og genanvendelige materialer, og de kan blive leveret i forskellige udførsler, så de passer til lige netop dine behov og krav.

Vores pumper kan bruges alle steder inden for industri, brandslukning samt vand- og varmeforsyning. De er opbyggede af moduler, hvilket gør det muligt at tilpasse løsningen til specifikke ønsker og behov.

Frekvensstyret boosterpumpe

Vi kan levere en nøgleklar boosterpumpe på fundament med 1-6 pumper med:

  • ​Betjeningspanel
  • ​Tryktransmitter
  • ​Pumpemanifolde
  • ​Frekvensomformer
  • ​Kaskadestyring.

Kapaciteten er på 9 – 960 m3/h og op til 25 bar.​

The Cube – boosterpumpe til mindre anlæg og ejendomme

The Cube er et kompakt boosteranlæg til mindre anlæg og ejendomme. Enheden har en stor kapacitet, der sikrer et konstant vandtryk ved et varierende forbrug.

Denne boosterpumpe kan både udføres med konstant omdrejningshastighed eller som hastighedsregulerbar gennem den interne trykstyring.

Den har en kapacitet på op til 8 m3/h.

Kontakt os for yderligere information

Har du behov for yderligere information om vores boosterpumpe, kan vi kontaktes på telefon 86 28 04 00 eller e-mail post@trium.dk.

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039