Spåntagende bearbejdning på CNC-maskiner

Hos B. Christensens Maskinfabrik udfører vi spåntagende bearbejdning på CNC-maskiner og CNC-multibearbejdningsmaskiner i hele Danmark.

Vi har specialiseret os i spåntagende bearbejdning af komplicerede emner i små stykantal, hvor hurtig og præcis levering er af stor vigtighed for kunden.

Underleverandør inden for spåntagende bearbejdning

​Vi udfører hovedsageligt underleverandørarbejde inden for spåntagende bearbejdning, hvor der benyttes en høj grad af automatisering.

Vi laver enkeltstyksproduktion af komplicerede emner, men vi laver også serier med større stykantal. Vi udfører CNC-bearbejdning i langt de fleste materialer – Både drejning og fræsning.​

Vi benytter drejebænke og fræsemaskiner, og vi kan lave både 3-, 4- og 5-akset CNC-bearbejdning. Vi benytter SolidWorks og EdgeCam hvor programmet kan laves efter kundens CAD-fil og vi kan desuden bistå med rådgivning til optimering af både produktet og bearbejdningen.

Vi råder naturligvis over en moderne maskinpark, og derfor har vi mulighed for at lave mange forskellige typer af CNC-bearbejdning, hvilket giver os en stor grad af fleksibilitet og sikrer en høj kvalitet.

Vi lægger vægt på at have en fornuftig pris på spåntagende bearbejdning. Kvaliteten skal også være som aftalt, ligesom vi lægger vægt på at have en høj leveringssikkerhed.

Vi udarbejder gerne et tilbud på produktion

​Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for spåntagende bearbejdning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 86 28 04 00. Du kan også sende en e-mail til post@bc-maskinfabrik.dk

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039