CNC-drejning​

Hos B. Christensens Maskinfabrik tilbyder vi CNC-drejning. Vi udfører hovedsageligt underleverandørarbejde inden for spåntagende CNC-drejning. Vi er især specialiseret inden for enkeltstyksproduktion af komplicerede emner og serier med større styk antal. ​

​​

Mulighed for 3D-bearbejdning ved CNC-drejning

​​Vi kan udføre CNC-drejning på forskellige typer af CNC-drejebænke, så vi altid vælger en optimal CNC-maskine til den aktuelle opgave. V har en moderne og opdateret maskinpark, der sikrer at vi kan følge den teknologiske udvikling og dermed efterspørgslen på opgaver.

Vi har også mulighed for at udføre fuld 3D-bearbejdning via SolidWorks og EdgeCam, også ud fra kundens filer.

Vi tilbyder CNC-drejning og CNC-fræsning i høj kvalitet og med stor kompleksitet på vores CNC-maskiner. Vi kan tilbyde en stor grad af fleksibilitet og kan dermed altid lave en løsning ved specialopgaver.

Det er altid vigtigt for os, at vores kunder får en fornuftig pris, en høj leveringssikkerhed og emner i den aftalte kvalitet.

For et uforpligtende tilbud på CNC-bearbejdning

​Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC-drejning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på CNC-bearbejdning, kan du kontakte os på telefon 86 28 04 00. Du kan også sende en e-mail til post@bc-maskinfabrik.dk

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039