Serviceaftale

Servicekontrakt med kontrol af opretning og vibrationsniveau på motor/pumpe

​TRIUM / B. Christensen Maskinfabrik kan tilbyde dig en servicekontrakt bestående af en halvårlig eller årlig opmåling af opretning og vibrationsniveau på pumpesæt.

Ved at tegne en servicekontrakt kan motor og pumpes tilstand overvåges med givne intervaller og evt. havari med nedlukning til følge kan undgås. Hvis det konstateres, at et pumpesæt trænger til opretning eller andet, kan vedligeholdelse planlægges og udføres, når det er mest belejligt.

Hvorfor måle opretning og vibrationer?

Dårlig opretning skader både kobling og lejer og forårsager vibrationer som også kan skade både lejer, rotor og løbehjul.

Desuden vil der optages op til 3% af motorens effekt i koblingen ved dårlig opretning. En korrekt opretning af motor og pumpe vil forlænge motor og pumpes levetid, reducere effektforbruget og minimere risikoen for havari i forbindelse med slitage.

Kontrol af opretning:

Disse målinger udføres med laser hvormed der opnås stor nøjagtighed i målingen. Dette kan udføres hvor motor og pumpe er adskilt af en kobling og på både horisontalt og vertikalt stillede pumpesæt.

Kontrol af vibrationsniveau:

Vibrationsniveauet er et udtryk for den aktuelle kondition på motor, pumpe og lejer og bliver målt i tre retninger ud for hver leje. Derudover bliver der målt Bearing Condition som angiver lejernes tilstand.

Rapporten:

Der udarbejdes en rapport indeholdende oplysninger om den aktuelle opretning, vibrationsniveauer og en vurdering af disse holdt op mod hinanden, vibrationsniveauet vurderes ydermere ud fra ISO Norm 10816. Derudover kommenteres kobling og pakdåser hvis der visuelt er konstateret problemer. 

Eventuelle forslag til servicering og/eller opretning gives og hvis kunden ønsker det gives tilbud på projektet. Hvis en pumpe har været afmonteret til service, rettes den selvfølgelig op og der måles vibrationer hvis muligt. 

Det vil selvfølgelig være nødvendigt at der er personel til stede ved målingerne da pumperne skal være stoppet ved opretningskontrol og skal køre ved vibrationsmåling.

Vi tilbyder også:

Opretningskontrol og opretning af koblet maskineri, herunder generatorsæt, motor/gearkasser m.v. Vibrationskontrol af roterende maskineri.

Kontakt Trium og hør mere om serviceaftale, fordele og priser.

Download produktark om serviceaftale/servicekontrakt

Opretning af pumper​

Afhentning og renovering af kapselblæsere​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039