Coating af pumper​

Coating af pumper reducerer energiforbruget og forlænger pumpers levetid.

En keramiske belægning af pumper anvendes med stor succes indenfor fjernvarme, marine, kraftværker, svømmebade, dambrug og olieboreplatforme, hvor den forlænger pumpers levetid i hårde miljøer.

Der er både optimering af driften og energibesparelser at hente.

Pumper har mange driftstimer og ofte i et barsk miljø såsom f.eks. spildevand eller saltvand, hvilket medvirker til hurtig slitage og gør både elforbruget og vedligeholdelse af pumperne til en stor udgiftspost.

Ved at coate indersiden af pumperne med korrosionsbestandig keramik, er det muligt at optimere driften og dermed spare energi. Keramikkomposit har en kraftig vedhæftning, som styrker løbehjul og pumpehus og giver en glat overfalde, og derved både forlænger pumpernes levetid, reducerer energiforbruget og mindsker behovet for vedligeholdelse.

Trium har stor erfaring indenfor dette område både på gamle slidte pumper og nye pumper. Coating vil, både for ny og gammel pumpe, give en forbedring af pumpens virkningsgrad.

Coating af pumper ved tæring

Ofte anbefaler vi skader opstået pga. tæring repareres med coating, hvilket giver bedre slidstyrke og en længere holdbarhed.

En reparation af en pumpe vil altid foregå efter en aftalt plan med kunden, hvor der gennemgås kundens forventninger og behov så der til enhver tid er valgt den bedste løsning.

Coating betaler sig

Investeringen vil typisk være tjent hjem på ét til to år for små pumpers vedkommende, hvor coating af store pumper, som kører meget, kan være tjent hjem på under ét år!​​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039