Højtrykspumpe i horisontal og vertikal udførelse

Skal du bruge en pumpe til højt tryk? Typerne HT og VHT er højtrykspumper i horisontal og vertikal udførelse. HT er den horisontale udførelse af pumpen, VHT er den vertikale udgave.

Højtrykspumperne kan leveres med flere trin, forskellige løberdiametre samt 2,4 - eller 6-polet motor med henblik på optimal virkningsgrad for blandt andet varmeværker, hoteller og høje bygninger. Anvendelsesområderne er blandt andet:

Vi tilpasser netop dine behov

HT og VHT pumpen er en flertrins centrifugalpumpe, hvor antallet af trin afhænger af den ønskede løftehøjde. Foruden at kunne variere antallet af trin, kan pumpens løbehjul tilpasses til netop den ydeevne, der ønskes inden for det område, pumpestørrelsen dækker.

Som standard leveres pumpen i støbejern eller bronze, dimensioneret for Tn 16, men kan på forlangende udføres i andre materialer og for andre tryktrin. Højtrykspumpens aksel er udført af rustfrit stål, og akslen er i koblingssiden solidt lejret i fedtsmurte kuglelejer, i sugesiden er akslen lejret i et mediesmurt støtteleje udført af specielt lejemateriale. Højtrykspumpen har kun én pakdåse, udført med mekanisk akseltætning. Akseltætningen kan udskiftes, uden at pumpen behøver at afmonteres anlægget. Sammenkoblingen mellem højtrykspumpe og motor er udført ved hjælp af elastisk kobling.

Q:​

max. 900 m3/h

H:

max. 110 mWc

Temp.:

120OC

PN:

Tn 16 eller andet

DN:

50-350

Diagram HT/VHT ved 1500 rpm

Printvenlig

Produktark om HT og VHT pumper (printvenlig)

Kontakt os ved forespørgsel på en højtrykspumpe

For at kunne tilbyde den pumpetype, der vil være den mest optimale løsning på det aktuelle pumpebehov, beder vi venligst om følgende oplysninger i forespørgselen:

  1. Pumpens ydeevne
  2. Manometrisk løftehøjde
  3. Statisk tryk ved pumpen
  4. Specifikation for væsken, herunder: temperatur, massefylde, viskositet, damptryk, korrosive egenskaber, evt. indhold af faste partikler.
  5. Eventuelle ønsker til materialer.
  6. Spænding og frekvens for strømforsyning.
  7. Særlige ønsker vedrørende drivaggregat

Send din forespørgsel her

Du kan også kontakte os på telefon 86 28 04 00 eller e-mail post@trium.dk, ved eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder også pumpereparation og service til kunder i hele landet.

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039