Centrifugalpumpe med en lang levetid

Hos TRIUM / B. Christensens Maskinfabrik i Silkeborg tilbyder vi salg og reparation af robuste end-suction centrifugalpumper til kunder i hele landet. Pumperne er specielt rettet mod slagteribranchen eller levnedsmiddelproduktion, hvor affaldsstoffer skal transporteres bort fra produktionen.

En centrifugalpumpe er udformet så de er nemme at tømme og rengøre, således at krav til et højt hygiejne-niveau kan opretholdes. Pumperne er konstrueret med åbne impellere for, at kunne pumpe væske med et højt indhold af faste partikler som fx knoglerester eller fjer.

Trium LT-serien optimalt til større partikler

Trium LT-serien er konstrueret til at modtage større partikler fx knoglestumper, som knuses inden de pumpes videre og benyttes ofte til skoldekarspumper på svineslagterier.

Vores centrifugalpumpe leveres enten løse eller på fundament, sammenbygget med motor, og kan benyttes både til direkte start eller med frekvensomformer. De leveres desuden i støbejern (GG20), og kan tilpasses så de kører mest optimalt i netop dit driftspunkt for, at opnå lavest muligt energiforbrug.

​Kontakt os for tilbud på centrifugalpumpe

Har du spørgsmål omkring vores centrifugalpumper, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 28 04 00 eller e-mail post@trium.dk.​Vi hjælper dig med at finde dig en løsning, som passer til netop dine behov.

Er din centrifugalpumpe gået i stykker? Vi tilbyder både pumpereparation og service, og sikrer at den er klar til drift igen.​

Trium LT 127Å

Q:​

Op til 150 m3/h

H:

Op til 10 mWc

Temp.:

-20 - 120°C

Max driftstryk:

​10 bar

Flanger:

​DN 125​

Trium LT 150Å​

Q:​

Op til 300 m3/h

H:

Op til 15 mWc

Temp.:

-20 - 120°C

Max driftstryk:

​10 bar

Flanger:

DN 150

Kontakt os for at høre nærmere om en løsning som passer til netop dit behov!​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039