Trykforøgerpumpe/trykforøgeranlæg

I høje bygninger såsom hoteller, hospitaler og større beboelsesejendomme er det ønskeligt at have et konstant vandtryk, selv ved stærkt varierende flow. Her kan et trykforøgeranlæg være nødvendigt for at booste vandværkstrykket, særligt ved stor vandefterspørgsel. En trykforøgerpumpe vil give større komfort, da man altid er sikret et tilfredsstillende tryk.

Ligeledes finder trykforøgeranlæg anvendelse i fx kunstvandingssystemer eller i procesindustri, hvor der er behov for et stabilt tryk ved varierende vandefterspørgsel.

Vores serie af vertikale flertrins centrifugalpumper holder fast i Triums gamle dyder og er solide og driftssikre, men samtidig både effektive og økonomiske. De er bygget af genanvendelige og 100 % bæredygtige materialer og kan leveres i mange forskellige udførsler, således at de passer netop til dine behov. Vores trykforøgerpumpe bruges overalt inden for vand- og varmeforsyning, brandslukning og industri.

​Pumperne er modulopbyggede, hvilket giver en stor bredde i mulighederne for at konstruere en pumpe til hver enkelt applikation. Ved at tilpasse antallet af trin kan pumpen designes til det ønskede trykniveau ved en specifik opgave. Pumpen er som standard udført med den servicevenlige ”Easy Access” mekanisk akseltætning. Materialet vælges efter opgaven.

Boosteranlæg med frekvensstyrede pumper

Vores vertikale flertrins centrifugalpumper kan leveres som en nøgleklar enhed på fundament med 1-6 pumper med:

  • ​Pumpemanifolde
  • ​Tryktransmitter
  • ​Frekvensomformer
  • ​Kaskadestyring
  • ​Betjeningspanel

Kaskadestyringen sikrer, at pumperne altid kører med bedst mulig virkningsgrad, og dermed opnås en maksimal energibesparelse. Desuden sikres en høj grad af forsyningssikkerhed ved at have flere parallelle pumper.

Kapacitet: 9 - 960 m3/h – op til 25 bar.​

The Cube – boosteranlæg til mindre ejendomme og anlæg

Vores kompakte boosteranlæg til mindre ejendomme og anlæg er udført som et konventionelt trykforøgeranlæg, men udført i et kompakt design og med fuldt integreret trykstyring.

Enheden består af to Trium DVPME centrifugalpumper, der har rigelig kapacitet til at sikre et konstant tryk ved varierende forbrug. Pumpen kan både udføres som hastighedsregulerbare gennem enhedens interne trykstyring eller med konstant omdrejningshastighed.

Pumper, fittings og rør er udført i rustfri (AISI304), og enheden er legionellasikret ved dødrumsfri konstruktion.

Boosteranlægget leveres i indkapsling med vibrationsdæmpere og med mulighed for både gulv- og vægmontage.

I etageejendomme kan enhederne benyttes til at lave forskellige trykzoner, således der opnås et ensartet højt vandtryk til forbrugerne på alle etager.

Kapacitet: Op til 8 m3/h.

Kontakt os og hør mere om mulighederne med en trykforøgerpumpe

Vi kan kontaktes på telefon 86 28 04 00 eller e-mail post@trium.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne med en trykforøgerpumpe, hvis du ønsker at indhente en pris, eller hvis du har brug rådgivning omkring valg af anlæg.​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039