Brandpumpe og komplette pumpeanlæg til brandbekæmpelse​

Hos Trium tilbyder vi dimensionering og rådgivning ved levering af en brandpumpe eller komplette kvalitetsanlæg til brandsikring og sprinklerinstallationer, inkl. elektronisk styring, som kan fremstilles i henhold til nationale og internationale regulativer for brandsikring.

Takket være vores mangeårige erfaring kan vi konstruere og fremstille pumper, der er tilpasset lige netop kundens behov, og som kan levere kvalitets el- og dieseldrevne pumper. Trium kan levere pumper til dosering af skumvæske samt trykholdepumper og kan således levere komplette pumpeanlæg til brandbekæmpelse.

Vi designer den rette pumpeløsning i samarbejde med dig

I tæt samarbejde med dig designer Trium pumpeløsninger, som opfylder myndighedernes krav inden for brandsikring.

Vores brandpumpesystemer kan fremstilles i henhold til:

  • ​DBI 251/CEA4001
  • ​VdS
  • ​EN 12845
  • ​NFPA 20
  • ​LPCB

Med Trium DPV flertrins, DPNT end suction og DPAS split case centrifugalpumper kan vi dække et område fra 1 - 2900 m3/h og op til 254 mwc til brandslukning og sprinklerinstallationer.

Til aktivering og test af flowswitche i sprinklerinstallationer kan Trium tilbyde vores populære Simflex pumper, som fås i flere størrelser og udmærker sig ved et kompakt design og en lav vægt.

Kontakt os for yderligere information eller bestilling af brandpumpe

Har du behov for yderligere information angående vores komplette pumpeanlæg til brandbekæmpelse, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en brandpumpe? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 86 28 04 00 eller ved at skrive til vores e-mail post@trium.dk.​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039