VHT

Typerne HT og VHT er højtrykspumper i horisontal og vertikal udførelse. HT er den horisontale udførelse af pumpen, VHT er en vertikal udgave. Pumperne kan leveres med flere trin, forskellige løberdiametre samt 2,4 - eller 6-polet motor med henblik på optimal virkningsgrad. Anvendelsesområderne er bl.a. vandforsyning, brandslukning, kølevands-, sprinkler- og industri­­anlæg. Materialevalg efter opgave.

HT og VHT pumpen er en flertrins centrifugalpumpe, hvor antallet af trin afhænger af den ønskede løftehøjde. Foruden at kunne variere antallet af trin, kan pumpens løbehjul tilpasses til netop den ydeevne, der ønskes indenfor det område, pumpestørrelsen dækker.

Som standard leveres pumpen i støbejern eller bronze, dimensioneret for Tn 16, men kan på forlangende udføres i andre materialer og for andre tryktrin. Pumpens aksel er udført af rustfrit stål, og akslen er i koblingssiden solidt lejret i fedtsmurte kuglelejer, i sugesiden er akslen lejret i et mediesmurt støtteleje udført af specielt lejemateriale. Pumpen har kun én pakdåse, udført med mekanisk akseltætning. Akseltætningen kan udskiftes, uden at pumpen behøver at afmonteres anlægget. Sammenkoblingen mellem pumpe og motor er udført ved hjælp af elastisk kobling.

Q:​

max. 900 m3/h

H:

max. 110 mWc

Temp.:

120OC

PN:

Tn 16 eller andet

DN:

50-350

Diagram HT/VHT ved 1500 rpm
Printvenlig

Produktark om HT og VHT pumper (printvenlig)

Ved forespørgsel

For at kunne tilbyde den pumpetype, der vil være den mest optimale løsning på det aktuelle pumpebehov, beder vi venligst om følgende oplysninger i forespørgselen:

  1. Pumpens ydeevne
  2. Manometrisk løftehøjde
  3. Statisk tryk ved pumpen
  4. Specifikation for væsken, herunder: temperatur, massefylde, viskositet, damptryk, korrosive egenskaber, evt. indhold af faste partikler.
  5. Eventuelle ønsker til materialer.
  6. Spænding og frekvens for strømforsyning.
  7. Særlige ønsker vedrørende drivaggregat.

Send din forespørgsel her

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039