Sprinklerpumpe og sprinklerinstallationer

Hos Trium kan vi tilbyde både rådgivning og dimensionering i forbindelse med fremstilling og levering af en sprinklerpumpe eller andre sprinklerinstallationer. Der er mulighed for elektronisk styring, som kan fremstilles i henhold til både internationale og nationale regulativer inden for brandsikring.

Konstruktion og fremstilling af sprinklerpumpe der dækker dine behov

På grund af vores mange års erfaring inden for konstruktion og fremstilling af pumper kan vi tilbyde en sprinklerpumpe, der passer til lige netop dine behov. Vi kan både levere pumper og komplette anlæg til brandbekæmpelse.

I tæt samarbejde med dig designer vi en sprinklerpumpe, der opfylder myndighedernes krav i forbindelse med brandsikring. Vi kan levere pumper i højeste kvalitet, uanset om der ønskes en eldrevet pumpe eller en pumpe på diesel.

Vi tilbyder fremstilling af brandpumpesystemer i henhold til:

  • ​VdS
  • ​DBI 251/CEA4001
  • ​LPCB
  • ​EN 12845
  • ​NFPA 20

Kontakt os og hør mere eller bestil en sprinklerinstallation

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis det er blevet tid til udskiftning af jeres sprinklerpumpe, så du kan få den rette løsning, der matcher dine behov.

Du er derfor meget velkommen til at ringe til os på telefon 86 28 04 00 for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov, ligesom du også er velkommen til at skrive til vores e-mail post@trium.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Sammen finder vi den rette løsning, der dækker dine behov, og som samtidig lever op til myndighedernes krav inden for brandsikring.​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039