Om firmaet

Moderne pumpeløsninger med mange år på bagen

​B. Christensen Maskinfabrik er en moderne pumpevirksomhed, som beskæftiger sig med specialproduktion og reparation af pumpeløsninger til mange formål. Derudover driver vi en maritim afdeling, som tilbyder konsulentbistand til skibsindustrien. Læs mere om vores marineservice her.


Med mere end 75 års erfaring i pumpeindustrien kan du regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

Det er også os, der producerer og servicerer de meget velkendte TRIUM pumper, som indtil 1996 blev produceret af ingeniørforretningen Trium anno 1927. Med overtagelsen af TRIUM kan vi tilbyde et komplet program af centrifugalpumper, specielt mellemtryks- og højtryks-pumpetyper, hvor TRIUM pumpen gør sig gældende med sin geniale grundkonstruktion.

​​

Læs mere om Trium Pumpen

Med Thomas Mørchs overtagelse af TRIUM/BC Maskinfabrik i 2006 har virksomheden oplevet et generationsskifte og et løft ind i det nye årtusinde. I dag forener vi den gamle håndværksmæssige kvalitet med moderne produktionsteknik, og intet overlades til tilfældighederne.

Vores kunders gode erfaring med de gamle grundkonstruktioner får os dog ikke til at hvile på laurbærrene. Vi arbejder stadig på at udvikle og forbedre pumpeløsninger. Udover fremstilling og montering af pumper, beskæftiger vi os også med opretning, måling og diverse service, vedligehold, ombygning og reparation.

Læs mere om service og reservedele til pumper.

Hos TRIUM har vi løst store og små opgaver for bl.a. Tuborg og Carlsberg bryggerier, Københavns Kommune og Svendborg Kommune. Vores pumpeløsninger er i drift hos adskillige vandværker og varmecentraler landet over. I en tid med klimaudfordringer er vi specielt stolte af TRIUM pumpen, der kører med lavt energiforbrug og høj virkningsgrad på samme tid.​

Hvem er vi?

Vi har mere end 90 års erfaring i pumpeindustrien og du kan regne med os som en kompetent partner til dit pumpeprojekt, hvad end du har brug for nye pumper eller reparation/service på din eksisterende pumpe. Vi specialfremstiller såvel pumper som reservedele efter dine behov og ønsker.

facebook Find os på Facebook

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

Ønsker du at kontakte os på skrift så send os en mail på post@trium.dk.​

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

​CVR: 29922039