englishdansk

INFO & KONTAKT​

​DØGNVAGT

Linåvej 9F, Hårup - DK 8600 Silkeborg​ pointer-location

Højtrykspumpe i horisontal og vertikal udførelse

Skal du bruge en pumpe til højt tryk? Typerne HT og VHT er højtrykspumper i horisontal og vertikal udførelse. HT er den horisontale udførelse af pumpen, VHT er den vertikale udgave.

Højtrykspumperne kan leveres med flere trin, forskellige løberdiametre samt 2,4 - eller 6-polet motor med henblik på optimal virkningsgrad for blandt andet varmeværker, hoteller og høje bygninger. Anvendelsesområderne er blandt andet:

 • Vandforsyning
 • Brandpumpe
 • Kølevandsanlæg
 • Sprinkleranlæg
 • Industri­anlæg

Vi tilpasser netop dine behov

HT og VHT pumpen er en flertrins centrifugalpumpe, hvor antallet af trin afhænger af den ønskede løftehøjde. Foruden at kunne variere antallet af trin, kan pumpens løbehjul tilpasses til netop den ydeevne, der ønskes inden for det område, pumpestørrelsen dækker.

Som standard leveres pumpen i støbejern eller bronze, dimensioneret for Tn 16, men kan på forlangende udføres i andre materialer og for andre tryktrin. Højtrykspumpens aksel er udført af rustfrit stål, og akslen er i koblingssiden solidt lejret i fedtsmurte kuglelejer, i sugesiden er akslen lejret i et mediesmurt støtteleje udført af specielt lejemateriale. Højtrykspumpen har kun én pakdåse, udført med mekanisk akseltætning. Akseltætningen kan udskiftes, uden at pumpen behøver at afmonteres anlægget. Sammenkoblingen mellem højtrykspumpe og motor er udført ved hjælp af elastisk kobling.

Q:​

max. 900 m3/h

H:

max. 110 mWc

Temp.:

120OC

PN:

Tn 16 eller andet

DN:

50-350


Diagram HT/VHT ved 1500 rpm
Printvenlig

Produktark om HT og VHT pumper (printvenlig)

Kontakt os ved forespørgsel på en højtrykspumpe

For at kunne tilbyde den pumpetype, der vil være den mest optimale løsning på det aktuelle pumpebehov, beder vi venligst om følgende oplysninger i forespørgselen:

 1. Pumpens ydeevne
 2. Manometrisk løftehøjde
 3. Statisk tryk ved pumpen
 4. Specifikation for væsken, herunder: temperatur, massefylde, viskositet, damptryk, korrosive egenskaber, evt. indhold af faste partikler.
 5. Eventuelle ønsker til materialer.
 6. Spænding og frekvens for strømforsyning.
 7. Særlige ønsker vedrørende drivaggregat


Send din forespørgsel her

Du kan også kontakte os på telefon 86 28 04 00 eller e-mail post@trium.dk, ved eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder også pumpereparation og service til kunder i hele landet.

​FØLG OS PÅ FACEBOOK

INFO

TRIUM / B. Christensens Maskinfabrik

CVR: 29 92 20 39

ADRESSE

Linåvej 9F, Hårup

DK 8600 Silkeborg

KONTAKT